Ajankohtaista

Eläkkeellä

Olen siirtynyt tänä syksynä eläkkeelle. Pidän toiminimeni edelleen käytössä, mutta en enää tarjoa pitkäaikaista terapiaa. Muutamia paikkoja on tarjolla lyhytaikaiseen terapiaan ja työnohjaukseen. Minulla on tarvittaessa käytössä erillinen vastaanottotila Ryttylän keskustassa.

Korona

Korona-aikana huolehdin aina vastaanotollani hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä. Huippuimuri huolehtii jatkuvasta hyvästä ilmanvaihdosta. Käsidesiä ja visiiri on saatavilla.

Tietoturvallisuus

Monia terapia-asiakkaita ja terapiaa harkitsevia ihmisiä on huolestuttanut Vastaamo-yrityksen tietovuodot ja voisiko vastaavaa tapahtua muuallakin. Omassa terapiatyössäni teen muistiinpanot käsin enkä tallenna niitä tietokoneelle. Yhteystiedot ovat hyvin suojatuissa laitteissa. Minulla on käytössä Microsoftin yritystason turvajärjestelmä, josta voin myös tarvittaessa lähettää suojattuja sähköpostiviestejä (saajan varmistus puhelimella) ja suomalaisen F-Secure-yhtiön tietoturva, myös VPN-yhteys. Videopuheluissa on eri mahdollisuuksia, muun muassa Teams ja Zoom. Teamsin vieraskäyttäjänä sinulla on mahdollisuus turvalliseen työtilaan, esimerkiksi tunnepäiväkirjan kirjoittamiseen.