Palvelut ja hinnat

Palvelut

Tarjoan lyhytterapiaa ja työnohjausta sekä etäyhteden käyttämiseen liittyvää teknistä neuvontaa.  Voit hypätä neuvontapalveluihin tästä.

Sivun lopussa on hinnasto.

Terapiasta yleensä

Antamani lyhytterapia voi olla vain muutaman kerran pituinen tai pitempikin. terapian kesto on joustavaa ja perustuu omaan haluusi ja tarpeeseesi. Et tarvitse lääkärin lähetettä. Sinun ei edes tarvitse tuntea itseäsi sairaaksi. Sinulla voi olla vain jokin elämäntilanne, jossa olet jollain tavalla jumissa, tai se rasittaa kohtuuttomasti. En anna Kelan tukemaa kuntoutusterapiaa, johon tarvitaan lääkärin lähete. Voit siis tulla, vaikka et olisi työssä tai opiskelemassa. Voit tulla myös, jos olet oikeutettu Kelan tukemaan terapiaan, mutta sinulla ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta tai halua sellaiseen.

Ratkaisukeskeinen terapia

Antamani terapia on luonteeltaa ratkaisukeskeistä. Asiakkaan oma aktiivisuus on siinä keskeistä. Käsittelemme niitä aiheita, joita itse koet pulmallisina tai ahdistavina. Näkökulmana on hyvän tulevaisuuden etsiminen, ei menneisyyden kaiveleminen sinänsä. Toki menneisyyden tapahtumat voivat antaa vihjeitä siihen, mihin suuntaan voisi olla hyvä edetä nykytilanteesta kohti parempaa tulevaisuutta. Keskitymme voimavaroihin ja voimaantumiseen, ei puutteisiin.

Työni perustuu kristilliseen arvomaailmaan ja ihmiskäsitykseen, jossa kaikilla ihmisillä on täysi ihmisarvo riippumatta hänen tilanteestaan, teoistaan ja käsityksistään. Luonani voit itse valita, otatko hengellisiin asioihin liittyvät kokemuksesi tai vakaumuksesi esille voimavaroina tai kaipauksena tai ei ollenkaan.

Fyysisen terveyden kysymykset voivat olla läsnä siltä osin, miten tunteet ilmenevät fyysisinä tuntemuksina. Varsinaiset todetut sairaudet saan tietooni vain siltä osin, kuin asiakas niistä haluaa kertoa. Minulla ei ole pääsyä terveydenhuollon rekistereihin, eikä antamani terapia edellytä lääkärin antamaa diagnoosia.

Annan terapiaa pääosin etäyhteydellä käyttäen suojattua videopuheluyhteyttä. Pääasiallinen toimintaympäristöni  on Microsoft Teams hyvin suojatussa Microsoft Business Premium -ympäristössä.  Asiakas voi toimia Teams-ohjelman tai selainohjelmansa kautta. Siinä on videopuheluideen lisäksi käytössä muun muassa yhteisesti muokattavat dokumentit – esim. kotitehtävät – ja asiakkaan muistiinpanot, esim. tunnepäiväkirja. Myös Zoom ja WhatsApp (päästä-päähän-salaus) ovat mahdollisia, jos ne ovat tutumpia.

Hinnat

Hinnat ovat 1.1.2023 alkaen arvonlisäverottomia. Ei uusia asiakkaita vuoden 2022 puolella.

Terapia, työnohjaus sekä älylaitteiden opastus toimitilassani tai etänä äänipuhelun, videopuhelun tai tekstiviestien kautta.

        • Perushinta 45 minuuttia 65 € . Tämä koskee myös teknistä neuvontaa.
        • Pidennetty aika 60 minuuttia 78 €.

Hinnat sopimuksen mukaan:

  • Kotikäynnit liikuntarajoitteisille ja älylaitteen käytön opastukseen (jos koronatilanne sallii).

Palaa sivun alkuun 

Siirry sivulle Etusivu

Siirry sivulle Esittely